A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

Свято Останнього дзвоника

Дата: 02.06.2024 12:27
Кількість переглядів: 40

 

Фото без опису

https://drive.google.com/file/d/1rvEzMcWS9kyhQJuLo0rHjRp1rZgGnnCU/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1rpk2tZnCQ6u60ZzvN52rpvC0WgAqyiXw/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1rjKmbY2Z9lXoKF_eMK9h3c5DAtojv_vC/view?usp=sharing

 

31 травня в Березянській гімназії пролунав останній дзвоник…  Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника. Саме таке відчуття було у батьків випускників,  у  яких були зволожені очі, вдивляючись  в своїх вже дорослих синів та доньок.

Аби розділити радість свята останнього дзвоника, до нас завітала  Катерина Миколаївна Шендерівська, староста села, яка привітала із святом завершення навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від директора гімназії Анатолія Білявського,  від батьків випускників привітала — Світлана Гразон.

Усі виступаючі тепло проголошували настанови  випускникам: «Залишаються позаду ваші шкільні роки — найбільш безтурботна та щаслива пора життя. Ще зовсім недавно ви вперше невпевнено  переступили поріг школи, а нині, озброєні багажем знань та досвідом, йдете у незвіданий світ. Тепер усі  ваші погляди й думки спрямовані у світле майбутнє, пов’язаними зі вступом до вищих закладів, вибором своєї життєвої стежини. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Успіхів вам!»

Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні 1-го, 4-го т 8-го класів,  дотепним був виступ першокласників, де  кожний обіцяв стати такими ж, як випускники,  які прославляли школу протягом навчальних років.  Справжнім сюрпризом для всіх присутніх на урочистій лінійці стала танцювальна композиція-ремікс у виконанні випускників, яка зачарувала ритмами вальсу. 

І ось хвилююча мить…  Звучить останній дзвоник в руках дев'ятикласників.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у гімназії закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень