A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2023 15:07
Кількість переглядів: 39

 

Фото без опису

 

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний День захисту дітей - найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою.

Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.
Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Смак справжнього дитинства залежить не від кількості іграшок, а від виконаних обіцянок. Це почуття захищеності. Ти ростеш, знаючи, що у тебе є сім'я. Справжня сім'я, яка прийме твої помилки і тим самим навчить їх більше не робити. Дітей не виховати якимись певними правилами і заборонами. Вони виховуються на тому, що бачать, чують навколо себе.

І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

До Міжнародного дня захисту дітей у Ружинській ТГ було проведено фестиваль "Надії твої, Україно!" та відзначення творчо обдарованих дітей.В рамках фестивалю проведено конкурс малюнка на асфальті на тему «Наше майбутнє в руках ЗСУ». Наші учні здобули почесне ІІ місце і були нагороджені грамотою та подарунком від служби у справах дітей та молоді Ружинської селищної ради. Організовано фотовиставку в фойє Будинку культури  на тему "Сучасні барви вишиванки", де були фото і наших учнів.

   Учениця 7 класу Лісота Зоряна була нагороджена дипломом переможця ІІ етапу Міжнародного мовного конкурсу імені Петра Яцика.

   Також учні школи взяли участь у благодійній ярмарці, виручені кошти з якої вирішили витратити на потреби воїнів ЗСУ села Березянки.

 

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень