A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

Олімпійський тиждень у Березянській гімназії

Дата: 14.09.2024 15:12
Кількість переглядів: 22

 

Фото без опису

Уже традиційно навчальний рік у нашій гімназії розпочинаємо із Олімпійського тижня.

Проведення заходів спрямоване на популяризацію здорового способу життя, рухової активності, залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом.

Олімпійський тиждень в Україні — це щорічний захід, який об’єднує школярів, студентів, викладачів та всіх прихильників спорту навколо ідей олімпійського руху. Цей тиждень традиційно проводять на початку вересня, зазвичай упродовж першого або другого тижня навчального року. Приурочений до Дня фізичної культури і спорту, який відзначається у другу суботу вересня.

У 2024 році цей тиждень набуває особливого значення, адже фізична активність, єднання та підтримка одне одного стали не просто символами здорового способу життя, а й запорукою сили нації у складні часи. Міць держави переконливо підтвердили цьогоріч спортсмени збірної України — учасники Олімпійських ігор та Паралімпіади в Парижі

У рамках Олімпійського тижня вчителями фізичної культури організовується чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурси малюнків на спортивну тематику, спортивні змагання між класами.

 Вчителем фізичного виховання Володимиром Галінським був розроблений план на тиждень для залучення всіх учнів гімназії. 9 вересня відбулося відкриття Олімпійського тижня та проведені естафети «Веселі старти» між  учнями 5-8 класів. Змагання пройшли дуже цікаво, діти показали свою силу, спритність, витривалість. Всі учасники змагань залишилися веселими і задоволеними.

З 9 по 13 вересня серед учнів 5-9 класів було проведено конкурс малюнків на Олімпійську тематику та фоточелендж «Я – спортивний, я – успішний, я –найкращий», де найактивнішими виявились учні 5, 7 класів. . Для учнів 5-8 класів були проведені «Забавні естафети» ,  змагання з футболу. Також були проведені змагання з шашок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень