A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

16 лютого -День єднання.

Дата: 16.02.2024 16:27
Кількість переглядів: 34

 

Фото без опису

 

 

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання.

Сьогодні всі українці підіймають Державний прапор, демонструючи всьому світу силу народу та незламне прагнення до миру. В кожному куточку України та поза її межами звучить наш славетний Гімн, слова якого зігрівають серця та надихають на благородні дії. Ми вчергове засвідчуємо свою єдність, непохитність і оптимізм. Освітянська спільнота об’єднує чи ненайбільше наших співгромадян. Саме тому ми маємо залишатися взірцем в усьому. Адже разом ми об’єднані освітою і наукою, а отже, об’єднані Україною.

Виховний захід до Дня єднання був проведений в нашій гімназії "В єдності наша сила". Він виховує в учнів любов до Батьківщини, українського народу, державної мови, розуміння того, що від сумлінної праці й навчання кожного, від усвідомлення себе часткою українського народу залежить майбутнє нашої держави. Мета: розвивати громадські якості особистості: патріотизм, самосвідомість; виховувати в учнів любов до Батьківщини, українського народу, державної мови, розуміння того, що від сумлінної праці й навчання кожного, від усвідомлення себе часткою українського народу залежить майбутнє нашої держави; прищеплення обов`язку - берегти і зміцнювати рідну державу.

https://drive.google.com/file/d/1-1Zx14y8m88a_zmHLE-vGeDeGnXianXX/view?usp=sharing



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень