A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

Всеукраїнський День Олімпійського бігу - 2024

Дата: 12.06.2024 17:22
Кількість переглядів: 38

 

Фото без опису

11 червня 2024 року на СК «Ружинський» відбувся спортивно-масовий захід «Всеукраїниський Олімпійський день – 2024».

Розпочали із вшанування пам’яті Захисників України хвилиною мовчання, які віддали своє життя за Свободу та Незалежність України.

Під Гімн України підняли Державний Прапор України та Прапор Національного Олімпійського Комітету України ветерани спорту Ружинщини Ігор Волченко, Володимир Агеєв, Юрій Ратушний.

Творчий виступ та музичне оформлення заходу забезпечив колектив Ружинської мистецької школи. Після чого Руслан Костюмінський оголосив вікові категорії, сіддівську колегію та дистанції для учасників легкоатлетичних забігів, а також провів спортивну розминку для профілактики травмуванню учасників змагань.

  Учні Березянської гімназії також взяли активну участь у заході. Із 19 учнів, які брали участь у Дні Олімпійського бігу, 7 учнів здобули призові місця.

- У наймолодшій категорії 7-8 років серед хлопчиків на дистанції 100 метрів друге місце здобув Максим Полінкевич, третє – Максим Левкович.

-  Серед дівчат 9-10 років на 100 метрів  друге місце виборола Вікторія Шостаківська.

-Серед хлопців 11-14 років на 200 метрів другим фінішував Ярослав Кутній 

-Серед дівчат 11-14 років на двухсотметрівці перемогу здобула Дарина Таранчук, другу сходинку посіла Наталія Крута (Березянка).

-. Серед дівчат 15-17 років на двухсотметрівці першою фінішувала Діана Ротар 

Переможців та призерів відзначено цінними подарунками від Ружинської селищної ради. Також, пам’ятні подарунки отримали ветерани спорту, найстарший та наймолодший учасник.

Дякуємо Збройним Силам України 🇺🇦 за можливість проведення спортивно-масового заходу!!!

Організатори змагань висловлюють щиру подяку керівникам загальноосвітніх закладів громади, які забезпечили участь учнів та педагогічних працівників, керіникам закладів охорони здоров’я за забезпечення медичного супроводу змагань, працівникам поліції за участь та охорону громадського правопорядку під час проведення змагань, мистецькій школі за культурний супровід змагань та всім хто долучився до участі в змаганнях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень