A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

Свято до Дня матері

Дата: 13.05.2023 19:20
Кількість переглядів: 33

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid05fSoifN3ccU3eDDNnGDrfJL8F8kjAEnAPLCpFxcd5zSC7qjXu9pBLm4yCTA3q63Hl&id=100021862551097

привітання з днем матері

 

   У другу неділю травня відзначаємо День матері - свято, яке вшановує усіх наших матусь. В нашій школі 12 травня також відбулося свято:літературно-музична композиція:"Мамо, ти у мене єдина!" Піснями і танцями учні вітали своїх матусь зі святом. З вітальним словом виступив директор Білявський А.А.

Серед гостей був присутнім наш захисник, воїн ЗСУ, тато наших двох дівчаток, який завітав, щоб подивитися виступ своїх донечок. Директор щиро подякував йому за наш захист, за спокійний сон. Побажав Перемоги та повернутися живим і здоровим. 

«Дорогий наш захисник України! Ми вдячні Вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що Ви  ціною свого здоров’я та  життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Ви робите все можливе, щоб ми мали можливість жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.

       Ми дякуємо Вам  за те, що ви захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.

Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України.

Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають Вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою".

   Також учні молодших класів виготовили власними руками листівки-привітання для матусь. Всім мамам, які були присутні на святі, діти подарували квіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень