A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Березянська гімназія Ружинської селищної ради Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято до Дня матері

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid05fSoifN3ccU3eDDNnGDrfJL8F8kjAEnAPLCpFxcd5zSC7qjXu9pBLm4yCTA3q63Hl&id=100021862551097

19:20 13.05.2023

Челендж до Дня вишиванки в школі

На виконання  листа комунального закладу позашкільної освіти «Обласного  еколого-натуралістичного центру» Житомирської обласної ради  від 01 травня 2023 року № 64 про проведення в закладах загальної середньої  та позашкільноїосвіти обласного челенджу «Сучасні барви вишиванки в Україні та за кордоном», присвяченого Дню вишиванки, з метою формування національної та громадянської позиції, культурної освіченості та духовної свідомості кожного громадянина України, збереження споконвічних народних традицій та вшановування етнічного вишитого українського одягу в нашій школі 05 травня 2023 року був проведений челендж до Дня вишиванки.

19:14 07.05.2023

Лінійка пам'яті до Чорнобильської трагедії

  Сьогодні виповнюється 37 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий відбиток у пам'яті. Цей день відзначили і в нашій школі. Вчителька Лісецька Г.В. разом з учнями 7 та 8 класів провела загальношкільну лінійку "Пам'ять з полиновим присмаком болі". На лінійці виступив вчитель історії, який зауважив, що у ніч з 25 на 26 квітня відлік часу став уже не мирним, а бойовим і аварійним. Відлік пішов на хвилини і секунди. О 1-ій годині 23 хвилини 40 секунд над четвертим реактором Чорнобильської атомної електростанції несподівано велетенське полум’я розірвало нічну темряву. Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше - трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.  Анатолій Білявський відмітив, що кожен із нас має вшанувати цей безстрашний вчинок та прояв мужності ліквідаторів аварії. Самопожертва та хоробрість, яку вони продемонстрували, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії.

18:59 26.04.2023

Підсумки Всеукраїнської природоохоронної акції "Годівничка"

З метою збагачення уявлення дітей про розмаїття птахів рідного краю, які залишилися на зиму, формування розуміння залежності життя птахів від людини та природних умов, позитивне ціннісне ставлення до птахів та бажання допомогти їм взимку у закладі проведено Всеукраїнську природоохоронну акцію "Годівничка". Учні 1-9 класів разом із своїми педагогами працювали над різними екологічними проектами: виготовляли годівнички, годували зимуючих птахів, виготовляли буклети, писали вірші, малювали малюнки. По всіх класах були проведені інформаційні години, вікторини, презентації..

12:56 09.03.2023

Шевченківський тиждень

                                                                               Щовесни, коли тануть сніги

12:39 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень